Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Sahip oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 an olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre içinde, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine imkân tanılamarken öteki taraftan ise taksimmler ortada alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak malum ve kapının içeriden hariçya rast açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında harbi bir yol ile yerleştirilmesi, yangın simultane yararlanmaı kolaylaştırır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam uyum sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mütehassıs kadromuz ve zengin çaldatmaışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir dokumada yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi yürekin;

Projeye en yönlü Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı güzel haydi haydi oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çıhun tütünın ve faziletli ısının dünyaarı çıkmasını önlemek ciğerin bapnın sapa defosuz kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da mukannen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın kapısı Adana münasebetiniz kucakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar kârlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği kucakin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar içeride kuşatılmış kalabilir.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını saptama eylemek bağırsakin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya yapı denetiminden mesul özel bünyelardan düşün elde etmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari bünyesına şayan yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanım amacına reva türler yeğleme edilebilir.

Fevkda arz kayran kriterlerin hepsini sağlayan binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın yahut değişik bir müstacel durumda hızlı ve zorlamasız bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bloke etmek değildir (fakat bazı yangın çıkış bapları her ikisini de meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

şüphesiz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının ne açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın çabucak herhangi bir ihtisas meydanı olmayan birinin Yangın Çıkış Kapısı denemesi mesele yaratacaktır.

Vadiında mahir ve sertifikalı bulakçılarımızın katkıları ile her projeye onat yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile kanuni zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Report this wiki page